nike vs. asics

Antagligen har det inte med saken att göra, men jag köpte ett par nya nikeskor att springa i i april och sen dess har jag fått så dåliga tider. På grund av att jag slarvade med sockorna fick jag skoskav på hälen och jag bytte tillbaka till mina gamla asics. Det gick lite bättre då och idag infinner sig magin. Jag har också gått tillbaka till min gamla mossimokeps från aupairtiden i USA, och jag springer mycket fortare än med den nya nikekepsen som jag köpte i höstas i Madrid.

Jag sprang så himla långsamt innan och jag förstod inte vad som hände. Idag, a major breakthrough, det bara lossnade. Årsbästa på 5km; 28:03, och jag sprang en mil på under 60, vilket också är årsbästa. Så skönt! Bara 3:03 kvar till målet!

It´s got to be the gear! Jag brukar ha lite nikekläder också på mig, tex en sportbh eller ett linne. Men idag hade jag inget av det (i nike alltså). Bh:n var hm, linnet var från ica, strumporna seger, skorna asics, kepsen mossimo och byxorna casall. Det hörrni, är biljetten till bättre löptider!

Jag vill tillägga att det var sol och strax över 20 grader när jag sprang. Fina förhållanden för mig som älskar värme. Jag hade också idag dubblat min magnesiumdos eftersom jag har haft lite spontan kramp i fötter och vader de sista dagarna. Det är också fyra dagar sedan jag sprang sist, jag hade mao en ordentlig vila innan.

 

BildFör trött för att ta en bild stående!

 

1 thought on “nike vs. asics

  1. Pingback: en saknad kroppsdel (varning till känsliga läsare) |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s