klemkeckaemma står på öronen

och “Congratulations, a new personal record for Running!” Vad kul, kan man ju tycka, sen står det “Longest Duration”. Inte så kul längre.

Det går bara långsammare och långsammare. Vad är det för fel???

Förra våren när jag började springa, gick det bara bättre och bättre hela tiden. Jag gick också ner i vikt hela tiden och nådde under sommaren min matchvikt. Under hösten gick jag upp några kilo som jag gärna vill gå ner igen och jag har hela tiden tänkt att det kommer jag att göra när jag kommer igång med löpningen. Nu har jag gjort det, men det händer absolut ingenting på vågen, och jag blir bara långsammare.

Det är tempot som oroar mig mest. Jag börjar misstänka att inte allt står rätt till med hälsan.

Min ischias har så gott som gått över. Jag har haft lite känningar i framsida lår, och smärtan verkar nu trilla ännu längre ner, till vaden nästa. Jag tänker att den snart hamnar i foten och om en vecka försvinner den ut genom tånaglarna.

Idag gick det så långsamt att klockorna stannade. Jag tänkte då att kan jag inte springa fort, så får jag väl springa långt. Det blev 1 mil. Efter 6 km var jag nog lite trött, för inne i terrängen var det någon som hann sätta fälleben så jag gjorde en rejäl vurpa. Jag satt ner en stund, samlade ihop telefon och hörlurar och kände efter så att alla ben var hela. Sen fortsatte jag lite till. Det var på morgonen, och vanligtvis går det inte lika bra när jag springer på morgonen som på eftermiddagen/kvällen. Men å andra sidan var det tre dagar sen förra löprundan, så jag borde vara återhämtad.

Siffrorna:

140504          18       10,15              65:26              6:27                31:09

Bilden:

140504

140504

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s