fenomenet “komma ut” borde skrotas

komma ut WTF

Varför måste den som är homo, bi eller trans komma ut? Det är ju egentligen helt absurt. Komma ut borde försvinna.

Bara för att man älskar en person av samma kön och då inte gör som de flesta som älskar en person av motsatt kön, ska man då behöva göra en grej av det? Heterosexuella kommer ju inte ut.

Om kärleken verkligen är fri skulle man inte behöva komma ut. Det skulle bara vara så fint att man blev kär och visade upp sin kärlek och alla skulle vara glada för min skull. Att jag har hittat någon att älska och ingen skulle bry sig om ifall den personen var en kvinna eller en man.

På wikipedia står det att processen komma ut upplevs av många som nödvändig för att man ska kunna leva ärligt med sig själv. Men, va fasiken, det ska ju inte behövas.

En framtidsvision att se fram emot är då den sexuella läggningen har så liten betydelse för hur man blir bemött att man inte behöver identifiera sig som hetero, bi eller homo. 

Så skriver rfsl, och när det är sanning så behöver ingen känna att de måste komma ut.

För att det ska bli sanning tror jag att vi som är föräldrar måste prata med våra barn i termer som när du blir stor och bor med en egen man eller fru eller när du är vuxen och bor i ett eget hem med din partner kan ni köpa en egen katt. Jag hoppas att våra barn inte behöver komma ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s